Radio Zwartewater FM

Druk op play in deze speler om live mee te luisteren:

 

 

Meer luister mogelijkheden staan op de Live stream pagina.

Beste Luisteraars.
 
De afgelopen maanden was er door een internet storing geen "Programma Gemist".
 
Vanaf nu kunt u weer naar onze site, luisteren aanklikken, dan uitzending gemist en dan uitkiezen wat u nog een keer wilt horen.
 
 
Veel luister plezier gewenst.

 

Actueel

Iedere zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur kunt u luisteren naar actualiteiten, nieuws en achtergrondinformatie. De presentatie is in handen van Henk-Jan Overmars, Jan Blei, en Enrico Kolk

Er wordt aandacht besteed aan lokale politiek, evenementen, bijzondere gebeurtenissen en "klein" nieuws uit Zwartewaterland. Eens in de maand staan we met een lokale politicus uitgebreid stil bij de raadsvergadering van Zwartewaterland. De contacten met B en W en raadsleden zijn belangrijk voor het team van "Actueel". Het nieuws wordt voor een niet onbelangrijk deel gemaakt door de lokale politiek en we zijn trots op de relatie die wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd met lokale politici.

Wilt u een nieuwsitem aanmelden voor actueel? U kunt bellen of mailen met de programmamakers. E-mail: actueel@zwartewaterfm.nl.

Heeft u iets in de uitzending gehoord waar u meer over wilt weten of wilt u met iemand in contact komen die in de uitzending is geweest? Neemt u gerust contact met ons op via dit formulier of actueel@zwartewaterfm.nl

Frequentie: 107.3 FM | Kabel: 104.1 FM
Purperreigerlaan 228| 8064 DC Zwartsluis
T: 038 - 38 69711| E: info@zwartewaterfm.nl | of maak gebruik van ons contactformulier
Sponsoren ZwarteWaterFM